Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s quinoou a olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 305 kJ /
312 kcal
Bílkoviny8,02 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,02 g
Tuky13,95 g
– nasycené1,90 g
– nenasycené11,77 g
–– mononenasycené9,09 g
–– polynenasycené2,68 g
––– omega 30,17 g
Vláknina8,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,37 g
– cukry9,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 g 40 g quinoy Quinoa 40 g
1 hrst 1 hrst čerstvého polníčku Polníček čerstvý
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 PL 1 PL černých oliv Olivy čerstvé zralé 15 g
1 ČL 1 ČL olivového oleje Olej olivový 10 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.