Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s quinoou a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 305 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,02 g |
Tuky | 13,95 g |
– nasycené | 1,90 g |
– nenasycené | 11,77 g |
–– mononenasycené | 9,09 g |
–– polynenasycené | 2,68 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,37 g |
– cukry | 9,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 g 40 g quinoy | Quinoa | 40 g |
1 hrst 1 hrst čerstvého polníčku | Polníček čerstvý | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 PL 1 PL černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 15 g |
1 ČL 1 ČL olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |