Nutriční hodnoty (Okurkový salát s čajotem, mrkví a křenovým jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 749 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 7,93 g |
– nasycené | 5,52 g |
– nenasycené | 2,27 g |
–– mononenasycené | 2,01 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 13,33 g |
– cukry | 12,33 g |
––– laktóza | 10,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 čajot ( chayote ) | ||
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
250 ml 250 ml hustého jogurtu řeckého typu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 250 ml |
strouhaný křen podle chuti | Křen čerstvý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |