Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s čajotem, mrkví a křenovým jogurtem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie749 kJ /
179 kcal
Bílkoviny12,83 g
– z toho živočišné bílkoviny12,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky7,93 g
– nasycené5,52 g
– nenasycené2,27 g
–– mononenasycené2,01 g
–– polynenasycené0,26 g
––– omega 30,03 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 25 mg
Sodík 157 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy13,33 g
– cukry12,33 g
––– laktóza10,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 čajot ( chayote )
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
250 ml 250 ml hustého jogurtu řeckého typu Jogurt kravský bílý 3,5% 250 ml
strouhaný křen podle chuti Křen čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.