Nutriční hodnoty (Panenka na černém pepři a rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 164 kJ / 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,70 g |
– nasycené | 2,05 g |
– nenasycené | 11,80 g |
–– mononenasycené | 8,82 g |
–– polynenasycené | 2,98 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g čerstvé vepřové panenky | Vepřová panenka | 150 g |
na hrubo mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
snítka snítka čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 ČL 1 ČL oleje | Olej řepkový | 10 ml |