Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy, červené cibule a bílého křenu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 249 kJ / 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,34 g |
Tuky | 42,29 g |
– nasycené | 3,06 g |
– nenasycené | 37,37 g |
–– mononenasycené | 26,26 g |
–– polynenasycené | 11,11 g |
––– omega 3 | 3,36 g |
Vláknina | 9,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 30,21 g |
– cukry | 23,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g červené řepy - předvařené | Červená řepa čerstvá | 250 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 7.5 g |
2 lžíce 2 lžíce řepkového oleje | Olej řepkový | 40 ml |
1 1 červená cibule - podélně rozkrojíme a napříč nakrájíme na tenké plátky | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |