Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy, červené cibule a bílého křenu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 249 kJ /
538 kcal
Bílkoviny5,34 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,34 g
Tuky42,29 g
– nasycené3,06 g
– nenasycené37,37 g
–– mononenasycené26,26 g
–– polynenasycené11,11 g
––– omega 33,36 g
Vláknina9,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 430 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy30,21 g
– cukry23,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g červené řepy - předvařené Červená řepa čerstvá 250 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 7.5 g
2 lžíce 2 lžíce řepkového oleje Olej řepkový 40 ml
1 1 červená cibule - podélně rozkrojíme a napříč nakrájíme na tenké plátky Cibule červená čerstvá 69 g
2 lžíce 2 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.