Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý vrstvený jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 896 kJ /
3 560 kcal
Bílkoviny51,64 g
– z toho živočišné bílkoviny23,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,60 g
Tuky183,24 g
– nasycené111,41 g
– nenasycené62,43 g
–– mononenasycené54,47 g
–– polynenasycené7,96 g
––– omega 31,27 g
Vláknina30,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 356 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy410,70 g
– cukry221,00 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kostky 1/2 kostky másla (125 g) Máslo kravské 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku krupicového cukru Cukr bílý 125 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
mletá skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.