Nutriční hodnoty (Rychlý vrstvený jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 896 kJ / 3 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,60 g |
Tuky | 183,24 g |
– nasycené | 111,41 g |
– nenasycené | 62,43 g |
–– mononenasycené | 54,47 g |
–– polynenasycené | 7,96 g |
––– omega 3 | 1,27 g |
Vláknina | 30,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 410,70 g |
– cukry | 221,00 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kostky 1/2 kostky másla (125 g) | Máslo kravské | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku krupicového cukru | Cukr bílý | 125 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |