Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupový salát s fazolkami a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 048 kJ /
967 kcal
Bílkoviny26,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,06 g
Tuky15,85 g
– nasycené2,89 g
– nenasycené12,86 g
–– mononenasycené8,81 g
–– polynenasycené4,05 g
––– omega 30,21 g
Vláknina32,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy164,12 g
– cukry12,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g uvařených krup Kroupy ječné 200 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
200 g 200 g fazolek Fazolky čerstvé 200 g
1 1 lžíce sekané bazalky Bazalka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 15 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.