Nutriční hodnoty (Kroupový salát s fazolkami a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 048 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,06 g |
Tuky | 15,85 g |
– nasycené | 2,89 g |
– nenasycené | 12,86 g |
–– mononenasycené | 8,81 g |
–– polynenasycené | 4,05 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 164,12 g |
– cukry | 12,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g uvařených krup | Kroupy ječné | 200 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
200 g 200 g fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
1 1 lžíce sekané bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské |