Nutriční hodnoty (Roláda z králíka, plněná velikonoční nádivkou, sýrem, schwarzwaldskou šunkou a kapustovými listy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 241 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 12,41 g |
– nasycené | 3,27 g |
– nenasycené | 9,14 g |
–– mononenasycené | 5,13 g |
–– polynenasycené | 4,01 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 81 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 5,30 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vykostěné plátky masa z králíka (2 zadní stehna + hřbet) | Králík | |
4 4 kávové lžičky francouzské hořčice | Hořčice dijonská | |
4 4 čajové lžičky olivového oleje | Olej olivový | |
hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 100 g |
4 4 menší kapustové listy bez silných žeber | Kapusta hlávková čerstvá | |
50 g 50 g kvalitního tvrdého sýra, který se dobře rozpouští a nedělá gumové pucky (např. Provolone) | ||
4 4 vrchovaté polévkové lžíce syrové nádivky z bílého pečiva, do které jsme přidali nakrájené králičí ledvinky a nakrájená králičí játra | Ledviny králičí | |
6-8 listů 6-8 listů šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1 větvičku 1 větvičku tymiánu | Tymián sušený | |
1 dl 1 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
3 3 polévkové lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 polévková lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 čajová lžička obyčejné hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 1 kávová lžička rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
0,5 0,5 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 0.5 g |