Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Spezzatino)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 461 kJ /
827 kcal
Bílkoviny24,37 g
– z toho živočišné bílkoviny1,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,70 g
Tuky30,89 g
– nasycené3,38 g
– nenasycené26,06 g
–– mononenasycené17,79 g
–– polynenasycené8,27 g
––– omega 32,37 g
Vláknina32,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 127 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy100,38 g
– cukry18,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
550 550 g hovězí kližky pokrájené na větší kostky Hovězí kližka
2-3 2-3 šalotky Šalotka čerstvá
2 2 mrkve pokrájené na špalíčky Mrkev čerstvá 100 g
1 1 větší stroužek česneku pokrájený na drobno Česnek čerstvý 70 g
1 1 hrnek(250 ml) suchého bílého vína Víno bílé suché
1 1 hrnek drcených rajčat (1 konzerva asi) Pyré z červených rajčat
1 hrnek 1 hrnek hovězího vývaru Vývar hovězí 250 ml
sušená směs italských bylinek (bazalka, majoránka, oregano, rozmarýn, tymián) 2 lžičky lžičky Provensálské koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
200 g 200 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 200 g
5-6 5-6 středních brambor pokrájených na větší kostky Brambor zimní 275 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje Olej řepkový 27.5 ml
hladká mouka-na obalení masa před restováním Vepřová kýta
petrželka na ozdobu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.