Nutriční hodnoty (Tvarohová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 252 kJ / 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,38 g |
Tuky | 20,49 g |
– nasycené | 12,36 g |
– nenasycené | 6,53 g |
–– mononenasycené | 5,94 g |
–– polynenasycené | 0,59 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 6,91 g |
Cholesterol | 66 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 52,03 g |
– cukry | 12,18 g |
––– laktóza | 9,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
250 g 250 g hrudkového tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
½ cibule | Cibule čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá |