Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlový dezert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie397 kJ /
95 kcal
Bílkoviny0,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky0,52 g
– nasycené0,17 g
– nenasycené0,23 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,21 g
––– omega 30,04 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,00 g
– cukry19,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
½ h rnku rnku jáhel Jáhly
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 hrst 1 hrst sušených brusinek Brusinky sušené
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.