Nutriční hodnoty (Jáhlový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 397 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,52 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,23 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,21 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 19,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
½ h rnku rnku jáhel | Jáhly | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 hrst 1 hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské |