Nutriční hodnoty (Pikantní krém z černé ředkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 370 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 0,35 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,15 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 16,40 g |
– cukry | 15,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g černé ředkve | Ředkev bílá čerstvá | 200 g |
100 g 100 g jablka | Jablko čerstvé | 100 g |
1-2 1-2 PL majonézy | Majonéza | |
1-2 1-2 KL strouhaného křenu (nebo křen v majonéze) | Křen čerstvý | |
citron | Citrón čerstvý | |
sůl podle chuti | Sůl mořská |