Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní krém z černé ředkve)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie370 kJ /
88 kcal
Bílkoviny1,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,60 g
Tuky0,35 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,15 g
–– mononenasycené0,01 g
–– polynenasycené0,14 g
––– omega 30,03 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy16,40 g
– cukry15,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g černé ředkve Ředkev bílá čerstvá 200 g
100 g 100 g jablka Jablko čerstvé 100 g
1-2 1-2 PL majonézy Majonéza
1-2 1-2 KL strouhaného křenu (nebo křen v majonéze) Křen čerstvý
citron Citrón čerstvý
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.