Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Margot koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 241 kJ /
4 121 kcal
Bílkoviny70,81 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,95 g
Tuky149,29 g
– nasycené15,86 g
– nenasycené122,00 g
–– mononenasycené85,83 g
–– polynenasycené36,17 g
––– omega 310,41 g
Vláknina20,93 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 318 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy613,03 g
– cukry299,00 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5-2 hrnky 1,5-2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 437.5 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 1/2 čokolády Margot Čokoládová tyčinka
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořicový cukr Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.