Nutriční hodnoty (Margot koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 241 kJ / 4 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,95 g |
Tuky | 149,29 g |
– nasycené | 15,86 g |
– nenasycené | 122,00 g |
–– mononenasycené | 85,83 g |
–– polynenasycené | 36,17 g |
––– omega 3 | 10,41 g |
Vláknina | 20,93 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 613,03 g |
– cukry | 299,00 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5-2 hrnky 1,5-2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 437.5 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 1/2 čokolády Margot | Čokoládová tyčinka | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořicový cukr | Cukr skořicový |