Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 934 kJ / 1 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 141,20 g |
– nasycené | 65,14 g |
– nenasycené | 70,72 g |
–– mononenasycené | 60,72 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 0,15 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 400 g |
150 g 150 g anglické slaniny (tenké, podlouhlé plátky) | Anglická slanina | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
krystalový cukr | Cukr bílý | |
hořčice plnotučná | Hořčice plnotučná | |
tuk na vymazání formy (já to peču na keramice) | Margarín |