Nutriční hodnoty (Kuřecí roládky se zelným salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 638 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,03 g |
Tuky | 12,15 g |
– nasycené | 1,75 g |
– nenasycené | 10,16 g |
–– mononenasycené | 7,92 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 13,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 53,52 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí steaky | Kuře stehno bez kůže | |
2 plátky 2 plátky sušené šunky | Pršut | |
2 špalíčky 2 špalíčky slaniny dlouhé asi 7 cm | Špek | |
7 cm 7 cm pórku | Pórek čerstvý | |
2 2 proužky kapie | Paprika červená čerstvá | 500 g |
1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hořčice na potření steaků | Hořčice plnotučná | |
olej | Olej řepkový | |
200 g 200 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
celý kmín | Kmín | |
1/2 kusu 1/2 kusu menší mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky balsamica | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
2 lžičky 2 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
1 lžička 1 lžička fruktopuru-popřípadě cukru | Cukr bílý | 5 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce vody | Voda | 45 ml |
sůl | Sůl mořská |