Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sýrová polévka s vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 507 kJ /
838 kcal
Bílkoviny69,11 g
– z toho živočišné bílkoviny61,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky30,10 g
– nasycené14,06 g
– nenasycené10,75 g
–– mononenasycené8,93 g
–– polynenasycené1,82 g
––– omega 30,22 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 568 mg
Sodík 1,39 g
Sůl2,92 g
Sacharidy68,28 g
– cukry6,08 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 a 1/2 l vody Voda
podravka Kořenící směs sypká
kmín Kmín
asi 8 8 středních brambor Brambor zimní 400 g
100-150 g 100-150 g taveného sýra Sýr tavený 125 g
máslová jíška Jíška máslová
2 2 natvrdo vařená vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.