Nutriční hodnoty (Sýrová polévka s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 507 kJ / 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 30,10 g |
– nasycené | 14,06 g |
– nenasycené | 10,75 g |
–– mononenasycené | 8,93 g |
–– polynenasycené | 1,82 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 1,39 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 68,28 g |
– cukry | 6,08 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 a 1/2 l vody | Voda | |
podravka | Kořenící směs sypká | |
kmín | Kmín | |
asi 8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
100-150 g 100-150 g taveného sýra | Sýr tavený | 125 g |
máslová jíška | Jíška máslová | |
2 2 natvrdo vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |