Nutriční hodnoty (Věnec Paříž - Brest)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 762 kJ / 2 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g |
Tuky | 121,90 g |
– nasycené | 62,90 g |
– nenasycené | 46,40 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 10,40 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 506 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 179,14 g |
– cukry | 33,14 g |
––– laktóza | 4,14 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml vody nebo mléka | Voda | 250 ml |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
+ trochu trochu plátků nebo hranolků mandlí navrch | ||
asi 50 g 50 g nugátu | Nugát | 50 g |
možno ještě krokant - pražené ořechy nebo mandle v karamelu | Vlašské ořechy |