Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Věnec Paříž - Brest)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 762 kJ /
2 094 kcal
Bílkoviny66,96 g
– z toho živočišné bílkoviny45,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,50 g
Tuky121,90 g
– nasycené62,90 g
– nenasycené46,40 g
–– mononenasycené36,00 g
–– polynenasycené10,40 g
––– omega 30,43 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 506 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy179,14 g
– cukry33,14 g
––– laktóza4,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml vody nebo mléka Voda 250 ml
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
špetka špetka soli Sůl mořská
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
+ trochu trochu plátků nebo hranolků mandlí navrch
asi 50 g 50 g nugátu Nugát 50 g
možno ještě krokant - pražené ořechy nebo mandle v karamelu Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.