Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí horní stehno v omáčce s žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 578 kJ /
377 kcal
Bílkoviny4,93 g
– z toho živočišné bílkoviny3,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,90 g
Tuky32,73 g
– nasycené20,66 g
– nenasycené10,81 g
–– mononenasycené9,12 g
–– polynenasycené1,69 g
––– omega 30,45 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 95 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy15,22 g
– cukry6,00 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-6 4-6 kuřecích stehen horních Kuře stehno s kůží
5 5 žampionů Žampion čerstvý
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
100-150 ml 100-150 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 125 ml
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
50 ml 50 ml rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 50 g
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 5 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
koření na kuře Grilovací koření
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.