Nutriční hodnoty (Chábovica (zelná polévka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 821 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 82,42 g |
– nasycené | 53,08 g |
– nenasycené | 28,13 g |
–– mononenasycené | 26,04 g |
–– polynenasycené | 2,09 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 34,40 g |
– cukry | 8,50 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 svazek 1 svazek cibulové natě (nebo petrželové) | Cibulka jarní nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |