Nutriční hodnoty (Bramborový rýpl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 143 kJ / 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,23 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,18 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 4,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 57,15 g |
– cukry | 2,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 větší uvařené brambory | Brambor zimní | 150 g |
asi lžička lžička soli | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 45 g |
sádlo | Sádlo vepřové |