Nutriční hodnoty (Panna cotta s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,72 g |
Tuky | 81,71 g |
– nasycené | 50,12 g |
– nenasycené | 26,37 g |
–– mononenasycené | 21,93 g |
–– polynenasycené | 4,44 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 45,29 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 270,92 g |
– cukry | 238,59 g |
––– laktóza | 6,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g vyzrálých plodů kaki (3 ks) | Kaki čerstvé | 650 g |
450 g 450 g vyzrálých banánů (3 ks) | Banán čerstvý | 450 g |
210 g 210 g 33% smetany ke šlehání (1 kelímek) | Smetana kravská sladká 30% | 210 ml |
20 g 20 g sypké želatiny na vaječnou tlačenku (1sáček) | Želatina vepřová | 20 g |
3 lžíce 3 lžíce rozpustného kakaa (můžeme vynechat) | Kakao prášek | 75 g |
šlehačka a toping s příchutí čokolády nebo ovoce na ozdobu | Šlehačka 35% |