Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panna cotta s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 716 kJ /
2 083 kcal
Bílkoviny44,96 g
– z toho živočišné bílkoviny22,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,72 g
Tuky81,71 g
– nasycené50,12 g
– nenasycené26,37 g
–– mononenasycené21,93 g
–– polynenasycené4,44 g
––– omega 30,72 g
Vláknina45,29 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy270,92 g
– cukry238,59 g
––– laktóza6,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
650 g 650 g vyzrálých plodů kaki (3 ks) Kaki čerstvé 650 g
450 g 450 g vyzrálých banánů (3 ks) Banán čerstvý 450 g
210 g 210 g 33% smetany ke šlehání (1 kelímek) Smetana kravská sladká 30% 210 ml
20 g 20 g sypké želatiny na vaječnou tlačenku (1sáček) Želatina vepřová 20 g
3 lžíce 3 lžíce rozpustného kakaa (můžeme vynechat) Kakao prášek 75 g
šlehačka a toping s příchutí čokolády nebo ovoce na ozdobu Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.