Nutriční hodnoty (Pohanka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 953 kJ / 1 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,45 g |
Tuky | 6,46 g |
– nasycené | 1,60 g |
– nenasycené | 5,50 g |
–– mononenasycené | 2,17 g |
–– polynenasycené | 3,32 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 42,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 227,97 g |
– cukry | 37,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek pohanky | Pohanka loupaná | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2,5 hrnku 2,5 hrnku zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 625 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový |