Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr flamendr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 416 kJ /
338 kcal
Bílkoviny5,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,10 g
Tuky1,32 g
– nasycené0,26 g
– nenasycené0,36 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,25 g
––– omega 30,04 g
Vláknina18,19 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy39,48 g
– cukry18,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 řapíkatý celer Celer řapíkatý
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
8 kuliček 8 kuliček celého pepře Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
800 800 g kapr filety Kapr
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.