Nutriční hodnoty (Kapr flamendr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 416 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,10 g |
Tuky | 1,32 g |
– nasycené | 0,26 g |
– nenasycené | 0,36 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 18,19 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 39,48 g |
– cukry | 18,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
8 kuliček 8 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
800 800 g kapr filety | Kapr | |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |