Nutriční hodnoty (Batátový krém se šafránem a kokosovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 298 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,70 g |
Tuky | 42,84 g |
– nasycené | 10,40 g |
– nenasycené | 30,39 g |
–– mononenasycené | 20,06 g |
–– polynenasycené | 10,33 g |
––– omega 3 | 2,42 g |
Vláknina | 49,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 109,70 g |
– cukry | 16,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
¼ l žičky žičky mletého koriandru | Koriandr list sušený | |
370 g 370 g oloupaných batátů | Batáty neloupané | 370 g |
750 ml 750 ml vody nebo zeleninového vývaru | Voda | 750 ml |
na špičku nože na špičku nože mletého chilli nebo kousek čerstvého | Chilli paprička sušená | |
na špičku nože na špičku nože namletého šafránu | Šafrán sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
40 ml 40 ml kokosové smetany (na vaření) | Smetana kokosová | 40 ml |
100 g 100 g uvařené cizrny | Cizrna | 100 g |
0,5 lžíce 0,5 lžíce oleje | Olej řepkový | 5.5 ml |
½ l žičky žičky mleté papriky | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
chilli vločky | Chilli paprička sušená | |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
olivový olej | Olej olivový |