Nutriční hodnoty (Steak z tuňáka se zeleninovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 815 kJ / 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,46 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 0,18 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g steak z tuňáka | Tuňák filet | 200 g |
olivový olej | Olej olivový | |
rukola | Rukola čerstvá | |
čerstvý špenát | Špenát čerstvý | |
cherry rajče | Rajčata cherry | |
okurka | Okurka salátová čerstvá | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |