Nutriční hodnoty (Domácí treska)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 2 495 kJ / 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,51 g |
Tuky | 3,95 g |
– nasycené | 0,89 g |
– nenasycené | 2,39 g |
–– mononenasycené | 0,75 g |
–– polynenasycené | 1,64 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 24,90 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 716 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 32,62 g |
– cukry | 17,91 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mražené tresky | Treska filet | 500 g |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 malá tatarka | Tatarská omáčka | |
2 dl 2 dl octa | Ocet lihový | 200 ml |
0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |