Nutriční hodnoty (Skvělé papriky plněné orzo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 090 kJ / 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,44 g |
Tuky | 28,42 g |
– nasycené | 6,52 g |
– nenasycené | 21,61 g |
–– mononenasycené | 16,71 g |
–– polynenasycené | 4,91 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 13,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 44,04 g |
– cukry | 24,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 soudková rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 bachraté červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
4 lžičky 4 lžičky strouhaného parmezánu + 4 lžičky v závěru | Parmezán | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku – prolisované | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
750 ml 750 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 750 ml |
1 šálek 1 šálek orzo (tedy asi 180 g) | ||
2 lžičky 2 lžičky sušeného oregana | Oregano sušené | 10 g |
petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá | |
rajče na ozdobu | Rajče červené čerstvé |