Nutriční hodnoty (Žravá buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 725 kJ / 3 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,55 g |
Tuky | 233,78 g |
– nasycené | 24,51 g |
– nenasycené | 193,61 g |
–– mononenasycené | 136,56 g |
–– polynenasycené | 57,05 g |
––– omega 3 | 16,75 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 714 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 400,74 g |
– cukry | 205,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 ks 3 ks vajec | Vejce slepičí | 189 g |
15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
25 dkg 25 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/4 l 1/4 l vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 dl 2 dl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce kakaa (dávám holandské) | Kakao prášek | 25 g |
1 1 vanilkový cukr (balíček) | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 lžíce 3 lžíce dobré marmelády | Marmeláda jahodová | 60 g |