Nutriční hodnoty (Žampionoolivová pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 4 003 kJ / 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 67,50 g |
– nasycené | 31,20 g |
– nenasycené | 29,60 g |
–– mononenasycené | 26,50 g |
–– polynenasycené | 3,10 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 112 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 37,60 g |
– cukry | 16,40 g |
––– laktóza | 15,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g oliv | Olivy čerstvé zralé | 200 g |
200 g 200 g sterilovaných žampionů | Žampion zavařený | 200 g |
250 g 250 g plnotučného tvarohu (ne v kelímku!) | Tvaroh plnotučný | 250 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
3 3 menší lahůdkové cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |