Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelové větrníky (a žloutkové věnečky) z cukrárny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 202 kJ /
3 156 kcal
Bílkoviny66,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky142,21 g
– nasycené16,97 g
– nenasycené109,04 g
–– mononenasycené77,53 g
–– polynenasycené31,51 g
––– omega 38,54 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 500 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy399,50 g
– cukry260,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic rostlinného oleje Olej řepkový 100 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
500 ml 500 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 500 ml
2 2 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
cukr podle chuti Cukr bílý
rum nebo rumové aroma Rum
7 lžic 7 lžic hotového žloutkového krému (nebo podle chuti) Smetana kravská sladká 35%
1 1 smetana ke šlehání (250 ml) Smetana kravská sladká 30%
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
2 2 smetany ke šlehání (250 ml) Smetana kravská sladká 30%
fondánová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.