Nutriční hodnoty (Segedinský guláš se smetanou a knedlíkem bez mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 537 kJ / 2 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,38 g |
Tuky | 152,73 g |
– nasycené | 46,10 g |
– nenasycené | 76,08 g |
–– mononenasycené | 61,75 g |
–– polynenasycené | 14,33 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 767 mg |
Sodík | 3,06 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 59,10 g |
– cukry | 53,60 g |
––– laktóza | 22,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 400 g |
1 dcl 1 dcl 33% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 48 g |
sůl | Sůl mořská | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sádlo na vymazání hrnku | Sádlo vepřové |