Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Utopené řízky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie121 kJ /
29 kcal
Bílkoviny1,36 g
– z toho živočišné bílkoviny1,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené1,27 g
– nenasycené0,73 g
–– mononenasycené0,18 g
–– polynenasycené0,55 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy1,36 g
– cukry0,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 řízky krkovice (nebo kotlety, popř. kýty) Vepřová krkovice
1 kostka 1 kostka bujónu (Masoxu) Bujón hovězí 10 g
1/2 litru 1/2 litru vody Voda 500 ml
strouhanka (dle potřeby) Strouhanka pšeničná
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
hladká mouka (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
olej (dle potřeby) Olej řepkový
4 plátky 4 plátky anglické slaniny Anglická slanina
4 plátky 4 plátky másla Máslo kravské 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.