Nutriční hodnoty (Utopené řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 121 kJ / 29 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 1,27 g |
– nenasycené | 0,73 g |
–– mononenasycené | 0,18 g |
–– polynenasycené | 0,55 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 339 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 1,36 g |
– cukry | 0,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 řízky krkovice (nebo kotlety, popř. kýty) | Vepřová krkovice | |
1 kostka 1 kostka bujónu (Masoxu) | Bujón hovězí | 10 g |
1/2 litru 1/2 litru vody | Voda | 500 ml |
strouhanka (dle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
hladká mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
olej (dle potřeby) | Olej řepkový | |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
4 plátky 4 plátky másla | Máslo kravské | 40 g |