Nutriční hodnoty (Bramborový salát s cibulí, petrželkou a kyselou okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 263 kJ / 1 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,10 g |
Tuky | 22,07 g |
– nasycené | 2,95 g |
– nenasycené | 18,21 g |
–– mononenasycené | 15,66 g |
–– polynenasycené | 2,55 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 26,27 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 172,01 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 ml 100 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 100 ml |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
3 stonky 3 stonky petrželky | Petržel nať čerstvá | |
2 PL 2 PL olivového oleje (řepkového oleje) | Olej olivový | 22 ml |
2 PL 2 PL bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |