Nutriční hodnoty (Sladký toast s dušenými jablky a karamelem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 943 kJ / 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 16,96 g |
– nasycené | 4,18 g |
– nenasycené | 8,06 g |
–– mononenasycené | 5,84 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 9,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 51,40 g |
– cukry | 29,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 40 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
hnědý cukr dle chuti | Cukr třtinový | |
skořice | Skořice ceylonská | |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
cukr na karamel (cca půl půl hrnku) | Karamel | |
kousek kousek másla na smažení | Máslo kravské | |
kousek kousek másla na dušení jablek | Jablko čerstvé |