Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahodná játrová omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie14 895 kJ /
3 560 kcal
Bílkoviny118,77 g
– z toho živočišné bílkoviny111,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,52 g
Tuky314,13 g
– nasycené154,59 g
– nenasycené148,17 g
–– mononenasycené123,75 g
–– polynenasycené24,43 g
––– omega 31,57 g
Vláknina14,81 g
Cholesterol 1,93 g
Sodík 5,25 g
Sůl13,40 g
Sacharidy60,15 g
– cukry14,68 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
120 g 120 g Iberijského špeku bez kůže Špek 120 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžička 1 lžička mletého nové koření Nové koření 5 g
2 lžičky 2 lžičky mleté uzené papriky Paprika uzená 10 g
2 lžíce 2 lžíce polotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
750 ml 750 ml vody Voda 750 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.