Nutriční hodnoty (Lahodná játrová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 14 895 kJ / 3 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,52 g |
Tuky | 314,13 g |
– nasycené | 154,59 g |
– nenasycené | 148,17 g |
–– mononenasycené | 123,75 g |
–– polynenasycené | 24,43 g |
––– omega 3 | 1,57 g |
Vláknina | 14,81 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 5,25 g |
Sůl | 13,40 g |
Sacharidy | 60,15 g |
– cukry | 14,68 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
120 g 120 g Iberijského špeku bez kůže | Špek | 120 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého nové koření | Nové koření | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté uzené papriky | Paprika uzená | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce polotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
750 ml 750 ml vody | Voda | 750 ml |