Nutriční hodnoty (Rozbalený jablečný štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 842 kJ / 2 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,52 g |
Tuky | 37,96 g |
– nasycené | 7,23 g |
– nenasycené | 27,13 g |
–– mononenasycené | 12,78 g |
–– polynenasycené | 14,35 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 69,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 399,40 g |
– cukry | 52,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky drcených vloček | Vločky ovesné | 500 g |
1 1 odtučněný tvaroh | Tvaroh odtučněný | |
trochu trochu vody dle potřeby | Voda | |
sladidlo dle chuti | E951 - Aspartam | |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
3 lžičky 3 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 24 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
trošku trošku javorového sirupu | Sirup javorový |