Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rozbalený jablečný štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 842 kJ /
2 352 kcal
Bílkoviny68,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,52 g
Tuky37,96 g
– nasycené7,23 g
– nenasycené27,13 g
–– mononenasycené12,78 g
–– polynenasycené14,35 g
––– omega 30,72 g
Vláknina69,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy399,40 g
– cukry52,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky drcených vloček Vločky ovesné 500 g
1 1 odtučněný tvaroh Tvaroh odtučněný
trochu trochu vody dle potřeby Voda
sladidlo dle chuti E951 - Aspartam
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
3 lžičky 3 lžičky skořice Skořice ceylonská 24 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
trošku trošku javorového sirupu Sirup javorový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.