Nutriční hodnoty (Čokoládový korpus na dort i moučníky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 508 kJ / 3 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,30 g |
Tuky | 161,76 g |
– nasycené | 89,51 g |
– nenasycené | 59,75 g |
–– mononenasycené | 50,30 g |
–– polynenasycené | 9,45 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 28,20 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 490 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 468,19 g |
– cukry | 233,29 g |
––– laktóza | 7,09 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
100 g 100 g kvalitní čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce kakaa holandského typu | Kakao prášek | 60 g |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |