Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka s červenými fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 485 kJ /
594 kcal
Bílkoviny6,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,41 g
Tuky44,75 g
– nasycené3,15 g
– nenasycené39,57 g
–– mononenasycené27,82 g
–– polynenasycené11,75 g
––– omega 33,62 g
Vláknina13,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy35,46 g
– cukry6,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 1-2 mrkve Mrkev čerstvá 75 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
3 3 větší brambory Brambor zimní 150 g
1 1 cibule (nebo pórek) Cibule čerstvá 70 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 1 párek Párek vepřový 80 g
2 litry 2 litry zeleninového vývaru (nebo vody s kostkou bujónu) Vývar zeleninový 2000 ml
1 1 menší konzerva červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
hladká mouka (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
petrželka (nebo pažitka) Petržel nať čerstvá
sladká paprika (dle chuti) Paprika červená sušená
uzená paprika (dle chuti) Paprika uzená
majoránka (dle chuti) Majoránka sušená
tymián (dle chuti) Tymián sušený
libeček (dle chuti) Libeček čerstvý
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.