Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-bramborový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 305 kJ /
551 kcal
Bílkoviny14,34 g
– z toho živočišné bílkoviny2,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,10 g
Tuky26,47 g
– nasycené16,36 g
– nenasycené9,21 g
–– mononenasycené7,77 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,16 g
Vláknina28,70 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 539 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy49,45 g
– cukry12,03 g
––– laktóza3,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší celer Celer bulva čerstvá 540 g
4 4 větší brambory Brambor zimní 200 g
1,5 1,5 zeleninového vývaru (nebo vody) Vývar zeleninový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 2 krajíce na kostičky nakrájeného chleba Chléb pšeničný kváskový
strouhaný parmezán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.