Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidlové buchty kynuté bez kynutí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 717 kJ /
3 039 kcal
Bílkoviny90,98 g
– z toho živočišné bílkoviny16,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,75 g
Tuky64,68 g
– nasycené32,96 g
– nenasycené26,38 g
–– mononenasycené17,94 g
–– polynenasycené8,44 g
––– omega 30,84 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 401 mg
Sodík 232 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy513,60 g
– cukry67,70 g
––– laktóza9,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
650 g 650 g hladké mouky + na podsypání Mouka pšeničná hladká 650 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 24 g
2 lžíce 2 lžíce sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 24 g
špetka špetka soli Sůl mořská
půl kostičky kostičky droždí Droždí pekařské lisované
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
150 150 g kelímek bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5%
půl kelímku kelímku oleje Olej řepkový
50 g 50 g rozpuštěného másla Máslo kravské 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
povidla na plnění Povidla
+ 50 50 g másla a 1 lžíci oleje na potření buchet Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.