Nutriční hodnoty (Povidlové buchty kynuté bez kynutí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 717 kJ / 3 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,75 g |
Tuky | 64,68 g |
– nasycené | 32,96 g |
– nenasycené | 26,38 g |
–– mononenasycené | 17,94 g |
–– polynenasycené | 8,44 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 401 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 513,60 g |
– cukry | 67,70 g |
––– laktóza | 9,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g hladké mouky + na podsypání | Mouka pšeničná hladká | 650 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
2 lžíce 2 lžíce sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 24 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
půl kostičky kostičky droždí | Droždí pekařské lisované | |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
150 150 g kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
půl kelímku kelímku oleje | Olej řepkový | |
50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
povidla na plnění | Povidla | |
+ 50 50 g másla a 1 lžíci oleje na potření buchet | Olej řepkový |