Nutriční hodnoty (Domácí "tavený" sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 047 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 17,46 g |
– nasycené | 11,59 g |
– nenasycené | 5,24 g |
–– mononenasycené | 4,78 g |
–– polynenasycené | 0,46 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 49,02 g |
– cukry | 49,02 g |
––– laktóza | 49,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l plnotučného čerstvého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
2,5 2,5 polévkových lžic octa | Ocet lihový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
3 3 slabé plátky másla | Máslo kravské | 3 g |
bylinky | Petržel nať čerstvá | |
šunka | Šunka vepřová vařená | |
koření | Pepř černý | |
zelenina podle chut, např. červená paprika, cibule | Mrkev čerstvá |