Nutriční hodnoty (Jáhly se zeleninou a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 240 kJ / 1 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,96 g |
Tuky | 10,23 g |
– nasycené | 1,34 g |
– nenasycené | 8,17 g |
–– mononenasycené | 1,92 g |
–– polynenasycené | 6,25 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 50,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 225,05 g |
– cukry | 30,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek jáhel | Jáhly | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
½ pórku | Pórek čerstvý | |
250 g 250 g pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | 250 g |
250 g 250 g fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek strouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
2 lžíce 2 lžíce sekanéj petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |