Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhly se zeleninou a mozzarellou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 240 kJ /
1 252 kcal
Bílkoviny40,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,96 g
Tuky10,23 g
– nasycené1,34 g
– nenasycené8,17 g
–– mononenasycené1,92 g
–– polynenasycené6,25 g
––– omega 30,05 g
Vláknina50,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 292 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy225,05 g
– cukry30,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek jáhel Jáhly 250 g
2 hrnky 2 hrnky vody Voda 500 ml
½ pórku Pórek čerstvý
250 g 250 g pekingského zelí Zelí pekingské čerstvé 250 g
250 g 250 g fazolek Fazolky čerstvé 250 g
1 hrnek 1 hrnek strouhané mrkve Mrkev čerstvá 250 g
1 1 mozzarella Mozzarella kravská
2 lžíce 2 lžíce sekanéj petrželové natě Petržel nať čerstvá 30 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.