Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocné řezy se želatinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 132 kJ /
2 900 kcal
Bílkoviny57,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky154,24 g
– nasycené45,16 g
– nenasycené94,47 g
–– mononenasycené67,84 g
–– polynenasycené26,63 g
––– omega 37,33 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 536 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy313,90 g
– cukry156,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
50 g 50 g kokosu Kokos strouhaný 50 g
8 lžic 8 lžic oleje Olej řepkový 88 ml
8 lžic 8 lžic vody Voda 144 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 prášek do pečení Kypřící prášek 12 g
2 sáčky 2 sáčky cukrárenské želé Dr. Oetkera v prášku Želatina vepřová
cukr krupice dle receptu Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.