Nutriční hodnoty (Ovocné řezy se želatinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 132 kJ / 2 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 154,24 g |
– nasycené | 45,16 g |
– nenasycené | 94,47 g |
–– mononenasycené | 67,84 g |
–– polynenasycené | 26,63 g |
––– omega 3 | 7,33 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 536 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 313,90 g |
– cukry | 156,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
50 g 50 g kokosu | Kokos strouhaný | 50 g |
8 lžic 8 lžic oleje | Olej řepkový | 88 ml |
8 lžic 8 lžic vody | Voda | 144 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 prášek do pečení | Kypřící prášek | 12 g |
2 sáčky 2 sáčky cukrárenské želé Dr. Oetkera v prášku | Želatina vepřová | |
cukr krupice dle receptu | Cukr bílý |