Nutriční hodnoty (Placky se zelím, prejtem a jelítkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 886 kJ / 2 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,20 g |
Tuky | 75,31 g |
– nasycené | 30,80 g |
– nenasycené | 40,46 g |
–– mononenasycené | 25,76 g |
–– polynenasycené | 14,70 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 26,80 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 331,70 g |
– cukry | 32,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
300 g 300 g okapaného zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 g 200 g světlého prejtu | Jelito | 200 g |
1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 pokrájené jelítko | Jelito | |
1 lžička 1 lžička sušené majoránky | Majoránka sušená | 5 g |
mořská sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
+ olej na plech | Olej řepkový |