Nutriční hodnoty (Bagety s prefermentem a kváskem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 077 kJ / 2 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,36 g |
Tuky | 36,75 g |
– nasycené | 3,92 g |
– nenasycené | 29,71 g |
–– mononenasycené | 17,42 g |
–– polynenasycené | 12,28 g |
––– omega 3 | 2,59 g |
Vláknina | 20,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 388,94 g |
– cukry | 29,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g vody | Voda | 150 ml |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1 g 1 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 1 g |
50 g 50 g vody | Voda | 50 ml |
50 g 50 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
120-130 g 120-130 g vody | Voda | 125 ml |
25 g 25 g oleje | Olej řepkový | 25 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
30 g 30 g mletých ovesných vloček | Vločky ovesné | 30 g |
200 g 200 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |