Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opilý Izidor 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie39 073 kJ /
9 339 kcal
Bílkoviny130,33 g
– z toho živočišné bílkoviny47,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny82,50 g
Tuky671,40 g
– nasycené292,31 g
– nenasycené332,38 g
–– mononenasycené171,94 g
–– polynenasycené160,44 g
––– omega 324,79 g
Vláknina53,25 g
Cholesterol 2,45 g
Sodík 601 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy544,59 g
– cukry400,95 g
––– laktóza6,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 žloutků Vaječný žloutek 138 g
150 g 150 g másla (Hery) Máslo kravské 150 g
180 g 180 g cukru moučka Cukr bílý 180 g
100 g 100 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
5 lžic 5 lžic hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 75 g
1 špetku 1 špetku kypřícího prášku Kypřící prášek
6 6 bílků Vaječný bílek 198 g
rybízová marmeláda (dle potřeby) Marmeláda z červeného rybízu
150 ml 150 ml šlehačky Šlehačka 35% 150 ml
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
100 g 100 g kakaa Kakao prášek 100 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
50 g 50 g cukru moučka Cukr bílý 50 g
200 g 200 g umletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 200 g
200 ml 200 ml rumu Rum 200 ml
1 1 čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%
50 g 50 g 100% tuku Margarín 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.