Nutriční hodnoty (Celerový salát s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 307 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,55 g |
Tuky | 9,01 g |
– nasycené | 4,98 g |
– nenasycené | 3,27 g |
–– mononenasycené | 2,12 g |
–– polynenasycené | 1,16 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 33 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,45 g |
Sacharidy | 33,48 g |
– cukry | 30,50 g |
––– laktóza | 8,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
330 g 330 g sterilovaného celeru - nudličky | Celer bulva sterilovaná | 330 g |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
1 1 mandarinka | Mandarinka čerstvá | |
hrst hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
150 g 150 g bílého hustého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |