Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Budapešťská pomazánka vylepšená)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 388 kJ /
571 kcal
Bílkoviny54,83 g
– z toho živočišné bílkoviny52,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,97 g
Tuky29,62 g
– nasycené11,40 g
– nenasycené12,42 g
–– mononenasycené9,64 g
–– polynenasycené2,78 g
––– omega 30,11 g
Vláknina2,27 g
Cholesterol 587 mg
Sodík 649 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy20,07 g
– cukry15,00 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 Lučina (100 g) Lučina 70% t.v s.
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1/2 lžička 1/2 lžička uzené mleté papriky Paprika uzená 2.5 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 plátky 2 plátky šunky Šunka vepřová vařená 40 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
1 1 cibule (nebo česnek) Cibule čerstvá 70 g
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.