Nutriční hodnoty (Pečené batáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 702 kJ / 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,76 g |
Tuky | 61,63 g |
– nasycené | 37,10 g |
– nenasycené | 22,49 g |
–– mononenasycené | 18,97 g |
–– polynenasycené | 3,52 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,19 g |
– cukry | 1,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 batáty | Batáty neloupané | |
2 lžíce 2 lžíce kokosového oleje | Olej kokosový | 40 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | 15 g |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
sůl | Sůl mořská |