Nutriční hodnoty (Domácí tatarská omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 318 kJ / 1 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,94 g |
Tuky | 162,48 g |
– nasycené | 20,18 g |
– nenasycené | 128,13 g |
–– mononenasycené | 37,51 g |
–– polynenasycené | 90,61 g |
––– omega 3 | 2,15 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,23 g |
Sacharidy | 6,40 g |
– cukry | 2,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 1 sterilovaná okurka | Okurka polní zavařená | |
lák z okurek | Nálev z okurek | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 7.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |