Nutriční hodnoty (Zeleninový bulgur s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 215 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,36 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,25 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,45 g |
– cukry | 4,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 šálek 1 šálek bulguru | Pšeničný bulgur | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky českého česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 1 malá hlávka zelí pak choi | Zelí bílé čerstvé | |
asi 10 10 sušených rajčátek | Rajčata červená sušená v oleji | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 středně velké trsy hlívy | Hlíva ústřičná syrová | |
kmín | Kmín | |
olej | Olej řepkový |